ГоловнаСуспільствоЖиття

Аваков обіцяє Нацгвардії нове озброєння

Військові в зоні АТО отримають бінарні заряди для гранатометів

Аваков обіцяє Нацгвардії нове озброєння
Фото: Макс Левин

Національна гвардія найближчим часом отримає нове озброєння для протидії техніці бойовиків. Про це сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів повідомив глава МВС Арсен Аваков, пише "ЛігаБізнесІнформ".

"Підрозділи Національної гвардії у найближчі дні отримають нові види озброєння. Це насамперед бінарні заряди для гранатометів, які, я думаю, дадуть красиву, чітку відповідь на спроби бойовиків залякати нас бронетанковою міццю, і нові снайперські комплекси калібру 12,7, які теж дуже добре працюють по бронетехніці і теж, я думаю, знайдуть своє застосування", - сказав Аваков.

За словами міністра, зведені загони міліції і батальйонів спеціального призначення МВС зараз перегруповують свої сили згідно з планами Генштабу, щоб забезпечити першу і другу лінії протидії в зоні АТО і для боротьби проти диверсійних груп бойовиків.

Нагадаємо, за даними РНБО та Міністерства оборони, російська армія і бойовики готуються до активних бойових дій. За даними постпреда України в ООН, Росія планує повномасштабне військове вторгнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram