ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі офіс "Волонтерської сотні" закидали коктейлями Молотова

В офісі зберігаються речі для українських військових у зоні АТО

Працівники Приморського райвідділу міліції Одеси розшукують злочинців, які розбили вікно офісу і закидали пляшками із запалювальною сумішшю офіс громадського руху "Волонтерська сотня" в Одесі.

Про це повідомив представник відділу зв'язків з громадськістю Одеського УМВС Володимир Шаблієнко, пише Укрінформ.

За його словами, розслідування кримінальної справи розпочато за ознаками статті "Замах на умисне знищення або пошкодження чужого майна".

У свою чергу лідер "Волонтерської сотні" Далія Северин уточнила, що "дії злочинців, які вчинили в ніч неділі замах на підпал офісу, зафіксувала камера відеоспостереження.

Фото: odessa-life.od.ua

"Підбігли двоє невідомих у балаклавах. Один з них цеглою розбив віконне скло, на що відреагувала охорона будівлі бізнес-центру, і невідомий втік. Але його напарник спробував виконати замовлення до кінця: швидко підпалив і закинув всередину приміщення три "коктейлі Молотова". Пляшки розбилися, але рідина не спалахнула", - повідомила Северин на прес-конференції.

За словами Северин, могло згоріти багато дорогих речей, зокрема, термобілизна натовського зразка, призначена для відправки військовослужбовцям у зону АТО, теплі светри та інше зібране волонтерами майно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram