ГоловнаСуспільствоПодії

Минулої доби в зоні АТО нарахували 49 обстрілів

Загинуло троє українських військовослужбовців, чотирьох поранено

Минулої доби в зоні АТО нарахували 49 обстрілів
Фото: zik.ua

Протягом останньої доби в районі бойових дій на Донбасі зафіксовано 49 обстрілів російсько-терористичними військами позицій українських військ. Такі дані оприлюднив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

Найбільшу активність противник демонстрував у районі Дебальцевого, Донецька, на Первомайському та Луганському напрямках.

Тимчук повідомляє, що російські війська і бойовики посилено формують резерви та другі ешелони, створюють запаси матеріально-технічних засобів. "Закінчено основні заходи з розвідки цілей (позиції, блокпости, базові табори українських військ) для артилерії російсько-терористичних військ, ведеться дорозвідка й уточнення даних для стрільби", - сказано в повідомленні.

Через пункт пропуску "Ізварине" з території РФ в Україну пройшла колона бронетехніки. Батальйонна тактична група ЗС РФ прибула в Щастя, де раніше зафіксували ротну тактичну групу російських десантників.

Одночасно ЗС РФ продовжують концентрацію в прикордонних з Україною районах. Зафіксовано прибуття і розвантаження на залізничній станції Каменськ-Шахтинський двох ешелонів з військовою технікою й особовим складом до 500 осіб.

Нагадаємо, в четвер унаслідок обстрілів українських позицій бойовиками загинуло троє військовослужбовців. Ще чотири отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram