ГоловнаСуспільствоПодії

На Дніпропетровщині невідомі пограбували інкасаторів: четверо загиблих

Тіла інкасаторів і охоронців знайшли в обгорілій машині

На Дніпропетровщині невідомі пограбували інкасаторів: четверо загиблих
Архивное фото
Фото: news4k.com

У ніч на четвер, 30 жовтня, у Дніпропетровській області загинули двоє інкасаторів і двоє охоронців інкасаторського автомобіля. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Згідно з повідомленням, автомобіль перевозив гроші одного комерційного банку з Києва до Дніпропетровська. Біля Полтави автомобіль обстріляли, проте не зупинили. Другий раз в автомобіль вистрілили з гранатомета поблизу с. Ляшківка у Дніпропетровській області.

"В кюветі було знайдено згорілий автомобіль "Volkswagen Т-5", в якому перебували 3 обгорілі тіла, біля водійських дверей тіло ще одного чоловіка. Серед загиблих - двоє співробітників служби охорони і двоє інкасаторів банку", - повідомили в міліції.

На кузові автомобіля виявлено численні механічні пошкодження з усіх боків, характерні для пострілів з гранатомета. Сейф у вантажному відсіку був відкритий, гроші були відсутні.

На території Дніпропетровської та Полтавської областей введено план "Сирена", за фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram