ГоловнаСуспільствоПодії

На Донбас прибувають російські найманці під виглядом "ополченців"

"Інформаційний опір" повідомляє про техніку і військових у Донецьку й області

На Донбас прибувають російські найманці під виглядом "ополченців"
Фото: zik.ua

У зоні бойових дій відбувається реорганізація сил бойовиків і російської армії, до них прибуває підкріплення з Росії. Про це повідомляє керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У Петровський район Донецька прибувають російські підрозділи, замасковані під "ополченців" - без знаків розрізнення, нашивок і шевронів. Зауважено прибуття мотострілецьких підрозділів ЗС РФ на бронетехніці, а також повітряно-десантних підрозділів", - пише Тимчук.

У найближчі до аеропорту райони Донецька, а також у Горлівку прибувають російські підрозділи у вигляді мобільних тактичних груп зі складу мотострілецьких бригад Південного військового округу РФ, укомплектовані штатною бронетехнікою. Прибули до 5 ротних тактичних груп. Місцеві бойовики відводяться у другий ешелон.

У районі Волновахи бойовики проводять розвідку вогневих позицій українських військ, сюди перекидають артилерійські системи, в район Єленівки бойовики переводять бронетехніку, укомплектовану російськими найманцями.

Через Кам'янобрідський район Луганська йдуть "конвої постачання", які постачають бойовиків артилерійськими снарядами.

Нагадаємо, за минулу ніч бойовики обстріляли позиції українських військових понад 40 разів, є поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram