ГоловнаСуспільствоПодії

В Азовському морі шукають трьох зниклих рибалок

Пошуки ускладнює штормова погода

В Азовському морі шукають трьох зниклих рибалок
Фото: portalik.flyfm.net

Троє людей зникли безвісти 20 жовтня під час риболовлі в Азовському морі біля Приморського Посаду (Запорізька область). Про це повідомляє Держслужба з питань надзвичайних ситуацій.

За даними відомства, троє рибалок приватного підприємства "Невід" вийшли в море вранці в понеділок на човні "Амур". Приазовський прикордонний загін, який здійснював патрулювання берегової лінії, близько 18:25 зафіксував, як катер з рибалками зник з поля зору під час погіршення погодних умов через пориви південно-західного вітру та штормове коливання моря.

На пошуки рибалок одразу вирушили 4 катери приватного підприємства "Невід", 8 рибалок та оперативна група ДСНС. Через деякий час на відстані 5 км від берегової лінії виявили порожній катер, занурений носовою частиною у воду. У човні не виявили рятувальних жилетів, що дає надію на порятунок чоловіків.

Пошуки планували відновити вранці у вівторок, але через шторм у 4 бали вихід човнів у море став неможливим. Зараз оперативна група рятувальників, прикордонна служба та рибалки патрулюють берегову лінію. Через Бердянський морський порт оповіщено всі судна, які знаходяться в квадраті ймовірного зникнення рибалок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram