ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА ще раз змінить вигляд квитанцій за послуги ЖКГ

Нові платіжки прийдуть уже в листопаді

КМДА ще раз змінить вигляд квитанцій за послуги ЖКГ
Фото: Макс Левин

У Києві вдруге за рік вводять нову форму квитанцій для оплати комунальних послуг. Про це повідомив перший заступник директора КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" Андрій Щербина, інформує УНІАН.

Зміну форми квитанцій викликали зміни в законодавстві, заявляють у ГІОЦ.

"Законодавство вимагає наявності спеціальних рахунків, на які кияни здійснюють оплату послуг. Це з гарячого водопостачання і з теплопостачання. Тому форму квитанції наступного місяця знову змінять. Після узгодження форми квитанції інформацію про те, якою буде ця квитанція і як її оплачувати, ми теж надамо", - зазначив Андрій Щербина.

За словами Щербини, в листопаді мешканці столиці знову отримають рахунки для оплати житлово-комунальних послуг до 10 числа - як і раніше.

"Наступного місяця між усіма учасниками процесів узгоджено календарний графік виходу квитанцій. І цей графік має забезпечити надсилання квитанцій з 7-го по 9 число наступного місяця", - сказав Щербина.

Нагадаємо, вигляд квитанцій на оплату комунальних послуг у Києві змінився в серпні. У платіжці окремо вказані тарифи на використання кожної послуги, а також найменування комунальних підприємств - постачальників послуг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram