ГоловнаСуспільствоЖиття

Кандидат у депутати заради піару розбирає найстаріші сходи Києва

Петро Сусленський вирішив "реконструювати" сходи на Пейзажці

Кандидат у народні депутати Петро Сусленський розбирає найстаріші сходи в Києві, що йдуть від Історичного музею на Кожум'яки. Дубові дошки, зняті зі сходів на Пейзажці, Сусленський збирається використовувати для створення "вуличних меблів".

Про незаконні "ремонтні роботи" LB.ua розповіли місцеві жителі.

"Реконструкція" сходів на Пейзажці почалася в п'ятницю, 17 жовтня. Удень до сходів приїхав фургон із рекламою кандидата - і робітники взялися розбирати сходи. На це миттєво відреагували місцеві жителі, зупинивши робітників.

Як повідомив місцевий активіст, художник Арсен Савадов, ремонт сходів з ініціативи Сусленського проводиться без дозволу КМДА і взагалі без будь-яких інших дозвільних документів. Відсутність дозволів підтвердив і архітектор, радник департаменту КМДА Станіслав Дьомін.

"Такі дії необхідно погоджувати з містом. Вони розбирають сходи без проекту, без дозволів. Людина вирішила зробити "добру справу", не замислюючись над тим, що створює небезпечну ситуацію. Зараз там почали міняти облицювання сходів, не розуміючи, що опори - в аварійному стані, що не можна обшивати дубові сходи тим настилом, який вони привезли", - сказав Дьомін.

З ініціативи активістів розбирання сходів припинили. Чи буде Сусленський отримувати дозволи на реконструкцію, наразі невідомо.

Сусленський очолює будівельну компанію Sun Development. Балотується як самовисуванець в окрузі №223 (Київ).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram