ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики за добу порушили режим перемир'я більш як 40 разів

Бойовики стягують до донецького аеропорту допоміжну техніку

Бойовики за добу порушили режим перемир'я більш як 40 разів
Фото: zik.ua

Минулої доби війська РФ і бойовиків більш як 40 разів порушили режим перемир'я. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

За даними групи, до донецького аеропорту бойовики підігнали самохідну землерийну машину (бульдозер) для використання при штурмі.

"Раніше у таких штурмах терористи також використовували поряд з бронетехнікою саме таку інженерну техніку, зараз виведену з ладу під час бойових зіткнень", - зазначив Тимчук.

Згідно з повідомленням, з реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії, мінометів і стрілецької зброї обстріляно позиції сил АТО в районі н.п.Рідкодуб, Сміливе, Авдіївка, Дебальцеве, Трьохізбенка, Новоласпа, Гранітне, Нікішине, Центральне, Чорнухине.

Про загиблих і поранених не повідомляється.

Нагадаємо, режим припинення вогню оголошено з вечора 5 вересня і повторно узгоджено 19 вересня, проте за цей час не було жодного дня, коли б бойовики не обстрілювали позиції українських військовослужбовців. За цей час, за даними Міністерства закордонних справ, загинули 119 людей: 68 українських військовослужбовців і 51 мирний житель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram