ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики вбили військового в районі Старогнатівки Донецької області, - прес-центр АТО

Люди на сході України далі гинуть, незважаючи на оголошене перемир'я

Бойовики вбили військового в районі Старогнатівки Донецької області, - прес-центр АТО
Блокпост в Марьинке
Фото: Макс Левин

Станом на ранок вівторка 7 жовтня 2014 року бойовики не припиняють спроби штурму і артобстріли Донецького аеропорту, українських блокпостів у Щасті Луганської області, де розташовано стратегічний об'єкт - теплоелектростанція, яка забезпечує електрикою 92% області. Про це повідомляє спікер антитерористичної операції Владислав Селезньов.

У районі Касянівки неподалік від Маріуполя Донецької області бойовики напали на українських силовиків, тривають обстріли українських позицій в Дебальцевому Донецької області.

У районі Старогнатівки Донецької області сили АТО зіткнулися з диверсійно-розвідувальним підрозділом бойовиків, внаслідок чого один український військовий загинув, семеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

У Мар'їнці Донецької області під час огляду автотранспорту на українському блокпості невідомі відкрили вогонь по українських силовиках. У відповідь вогнем вбито одного бойовика, другий отримав поранення.

Українські силовики фіксують зіткнення між різними бандформуваннями на Донбасі. Так, з району селища Кондратіївка в Донецькій області завдано вогневого удару по сусідній Горлівці, а зі Жданівки здійснено мінометний обс

тріл Донецька.

Нагадаємо, вчора в Донецьку загинули троє людей від артобстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram