ГоловнаСуспільствоПодії

"Беркутівця", підозрюваного в убивствах, оголосили в розшук, - МВС

Дмитро Садовник, який перебуває під домашнім арештом, не повернувся додому

"Беркутівця", підозрюваного в убивствах, оголосили в розшук, - МВС
Фото: nfront.org.ua

Екс-командир спецроти "Беркута" Дмитро Садовник, підозрюваний у вбивстві 39 активістів Євромайдану, зник, його оголошено в розшук.

Про це написав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці Facebook.

"Дмитро Садовник [...], підозрюваний у співучасті в масових вбивствах на Майдані, не повернувся додому о 23:00. Він оголошений в розшук. Дружина Дмитра Садовника повідомила, що сьогодні вранці він сказав їй, що йде в поліклініку перевірити здоров'я, і після цього він з нею не зв'язувався", - написав Геращенко.

Радник Авакова попросив інформувати про місцезнаходження Садовника на номер "102".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що суд продовжить розгляд справи Садовника 6 жовтня.

Перед цим представники слідства не змогли доправити Садовника на засідання суду. Підозрюваний не відчинив людям, які прийшли по нього, а адвокат Садовника заявив, що його підзахисного госпіталізовано із серцевим нападом. Чому при цьому електронний браслет "беркутівця" залишився за місцем реєстрації Садовника, адвокат не пояснив.

У квітні Садовника заарештували за підозрою в розстрілі. Але 19 вересня, після того як Генпрокуратура відзвітувала про завершення розслідування справи про розстріли на Майдані проти нього і ще двох "беркутівців", суд несподівано прийняв рішення звільнити Садовника з-під варти. Розгляд апеляції на це рішення кілька разів переносили через неявку підсудного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram