ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики далі порушують перемир'я в зоні АТО

У прес-центрі АТО характеризують ситуацію як стабільну

Бойовики далі порушують перемир'я в зоні АТО

Станом на ранок 25 вересня українські підрозділи утримують позиції в зоні антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Ситуація на сході України переважно залишається стабільною і контрольованою силами АТО, українські підрозділи далі виконують завдання в рамках плану антитерористичної операції, перебувають на раніше зайнятих позиціях", - сказано в повідомленні.

Водночас терористи далі порушують режим перемир'я і обстрілюють позиції українських силовиків. За даними штабу АТО, бойовики обстріляли українські позиції в районі населених пунктів Щастя та Дебальцеве. Також обстріляно Донецький аеропорт, здійснено штурм неподалік від селища Нікішине.

Штаб АТО повідомляє, що українські військові ведуть тільки вогонь у відповідь, коли бойовики підходять близько до блокпостів або об'єктів, що перебувають під охороною українських силовиків.

В інших районах Донбасу обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, в середу, 24 вересня, бойовики відмовилися проводити обмін полоненими і перенесли процедуру на четвер, 25 вересня. Також, за даними НАТО, терористи відвели із зони бойових дій більшість підрозділів та озброєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram