ГоловнаСуспільствоЖиття

Ізраїльтяни провели антивоєнну акцію на підтримку України

На набережній Тель-Авіва зібралося кілька сотень людей з українською національною символікою

Сьогодні близько 19:00 жителі Тель-Авіва та інших міст провели акцію Stop War In Ukraine на підтримку України в боротьбі з російською агресією. Про це на своїй сторінці в facebook повідомив Максим Фраєрман, який живе в Ізраїлі, емігрант з Луцька.

Він опублікував відео, на якому видно, як кілька сотень людей вишикувалися вздовж набережної в Тель-Авіві в "живий ланцюжок миру". В руках у людей синьо-жовті прапори, стрічки і повітряні кулі, на деяких вдягнуті футболки з тризубом. Крім того, вони тримають плакати з написами англійською мовою: "Stop Terrorism", "Hamas is welcome in Moscow and the people of Ukraine support Israel" та інші. На відео чути, як деякі активісти говорять між собою російською.

Акция в поддержку Украины на набережной Тель-Авива
Фото: Максим Фраерман
Акция в поддержку Украины на набережной Тель-Авива

"Я прошу всіх своїх друзів в Україні зробити репост цього відео: для нас важливо, щоб ви відчували - ми з вами. Це відбувається зараз посеред набережної Тель-Авіва. Акція почалася півгодини тому , але люди все прибувають і прибувають... Я пишаюся своїми батьківщинами: як біологічною, так і історичною. Спасибі! СЛАВА УКРАЇНІ!!!", - написав активіст.

Як повідомлялося, раніше в сибірському Томську відбулася акція проти військової агресії Росії в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram