ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові проросійські молодики побили засновника української соцмережі WEUA.info

У бійці Богдан Оліярчук позбувся частини вуха

Засновник і керівник української соціальної мережі WEUA.info Богдан Оліярчук постраждав від рук проросійськи налаштованих молодиків у центрі Львова. Про це сам Богдан повідомив у себе в Facebook. За футболку з тризубом Богдана спочатку образили, а потім накинулися з кулаками. На допомогу засновнику WEUA.info прийшли його друзі. У бійці Оліярчук позбувся частини вуха, за яке його вкусив один із нападників.

Фото: Facebook Bohdan Oliyarchuk

Увечері в суботу, 13 вересня, Богдан Оліярчук прогулювався містом зі своїми друзями у футболці з українським гербом і написом "Це моя і твоя війна". Побачивши його, молодий бритоголовий чоловік, що сидить в машині Audi A6 з російськими номерами, викрикнув: "Слава Путіну!" Богдан зробив чоловікові зауваження, у відповідь на яке на адресу засновника WEUA.info залунали образи.

Потім з машини вийшла жінка, 30-35 років, і ще один чоловік, близько 35 років, і напали на Богдана. В розпалі бійки з нерівними силами Оліярчук отримав по голові удар важким предметом, а бритоголовий чоловік вкусив його за вухо.

На допомогу прийшли друзі і відтягнули від нього чоловіка і жінку. Між тим, натовп роззяв, який зібралася навколо подивитися на інцидент, ніяк не втручався у події.

"Мені відкусили шматок вуха. Натовп зібрався, але ніхто не хотів допомагати, окрім моїх нових друзів! Було людей 30-40 навколо нас, були таксисти, яких я просив заблокувати машину - але всім було байдуже", - нарікає Богдан.

Усвоєму профілі на Facebook він опублікував фотографії номерних знаків автомобіля нападників, а також фото одного з них: "Якщо хтось знає, хто це, де його можна знайти, пишіть мені в приват, буду дуже вдячний".

Фото: Facebook Bohdan Oliyarchuk

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram