ГоловнаСуспільствоЖиття

Родині загиблого в "Іловайському котлі" лікаря потрібна допомога

У героїчно загиблого медика залишилися двоє маленьких дітей

Родині загиблого в "Іловайському котлі" лікаря потрібна допомога
Фото: facebook.com/ditygeroiv

Волонтери збирають допомогу сім'ї загиблого в "іловайському котлі" лікаря з батальйону "Херсон" Влада Ковальова.

Цю інформацію оприлюднено на сторінці спільноти "Допомога дітям Героїв" у Facebook.

"З нами більше ніколи не буде прекрасного хлопця, талановитого лікаря Влада Ковальова. Він був лікарем в батальйоні "Херсон". Ми разом були в депо Іловайська. Ми разом сиділи під тепловозом під "Градом" і мінами, ми разом оперували поранених, ми розкурювали одну сигарету, ділили одну консерву на всіх... Ми мріяли, що більше ніколи не розлучимося - ані на війні, ані в мирному житті, працюватимемо однією бригадою, дружитимемо сім'ями. Останній раз ми бачилися в коридорі смерті, коли Влад передав мені тяжкопораненого і побіг в "зеленку", тому що там були наші бійці", - написав знайомий загиблого Всеволод Стеблюк.

У Влада Ковальова залишилася дружина і двоє дітей: Марк (1 рік) і Софія (2 роки).

Родині потрібні дитячі речі, взуття, памперси, іграшки. Гроші можна перерахувати на картку ПриватБанку 4627 0812 0819 6704 Вікторія Вагнер. Щоб дізнатися розміри дітей та адресу, можна звертатися на сторінку спільноти в Facebook.

Нагадаємо, у так званому "іловайському котлі" загинули близько сотні українських бійців. Точних даних досі не озвучили, оскільки велика кількість військових перебуває у полоні терористів.

Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію з розслідування обставин загибелі і захоплення в полон бійців добровольчих батальйонів та Збройних сил України біля Іловайська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram