ГоловнаСуспільствоПодії

На Південному мосту в Києві п'яний водій ледь не скинув автомобіль у Дніпро

Нетверезий чоловік вийшов із салону з пляшкою шампанського і зник з місця події

У вівторок, 2 вересня, ввечері у Києві, на Південному мосту, нетверезий водій автомобіля Toyota Camry, протаранивши відбійник, ледь не злетів зі шляхопроводу.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як вдалося з'ясувати, трохи раніше водій Toyota на вулиці Заболотного протаранив легковий автомобіль і, не зупинившись, з місця ДТП зник. Після цього Toyota, рухаючись на великій швидкості по Південному шляхопроводу, вдарила автомобіль Mazda, який рухався правіше, і на повному ходу врізалася в розділовий відбійник.

Удар був такої сили, що опори відбійника вирвало з кріплень. Toyota ледь не злетіла з багатометрової висоти, застрягши в стрічці відбійника.

Через ДТП практично зупинився рух на мосту в напрямку лівого берега, оскільки з трьох смуг дві було заблоковано. Після зіткнення, за словами очевидців, з Toyota вибралися двоє чоловіків у стані алкогольного сп'яніння, з пляшкою шампанського в руках. Проте прибулі лікарі "швидкої допомоги" застали лише пасажира Toyota, водій "японця" з місця аварії зник. Пасажир після огляду лікарями від госпіталізації відмовився, незважаючи на закриту черепно-мозкову травму і розсічення м'яких тканин голови.

Обставини ДТП з'ясовують інспектори ДАІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram