ГоловнаСуспільствоПодії

РНБО запевняє, що військові захистять Маріуполь

На блокпости українських військових привезли протитанкові їжаки

РНБО запевняє, що військові захистять Маріуполь
Фото: Николай Рябченко

Рада національної безпеки і оборони заявляє, що українські військові готові до оборони Маріуполя. Про це на брифінгу сказав речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Маріуполь зараз зайняв оборонну позицію. Там перебувають війська, важка техніка, яка готова дати гідну відсіч терористам і російським військам, які їх підтримують", - сказав він.

Між тим сайт Маріупольської міськради зазначає, що місто допомагає військовим в облаштуванні лінії захисту. Так, сьогодні на блокпости на в'їздах у місто привезли протитанкові їжаки, а також сляби (металеві прямокутні заготовки) для зміцнення позицій українських військових.

"Жителі Маріуполя кілька днів поспіль допомагають у будівництві оборонних споруд на межі міста для відбиття військового вторгнення. Серед активістів є люди майже всіх вікових категорій, що свідчить про велику згуртованість жителів міста та їхнє бажання захистити його", - йдеться у повідомленні.

Допомагають також місцеві підприємства.

Нагадаємо, що російські війська разом з бойовиками перебувають у районі Новоазовська і Безіменного на азовському узбережжі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram