ГоловнаСуспільствоПодії

Сили АТО під Адріанополем захопили терористів і багато зброї

Бійці продовжують наступ

Сили АТО під Адріанополем захопили терористів і багато зброї
Фото: Макс Левин

Підрозділи Збройних сил відбили напад на українські позиції поблизу населеного пункту Адріанопіль Луганської області і перейшли у контрнаступ. У результаті силовики взяли в полон терористів і велику кількість зброї.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

Уточнюється, що залишки механізованої колони бойовиків, яку вчора розбили наші військові, зайняли позиції у районі населених пунктів Маркине, Щербак, Холодне і обстрілюють сили АТО з танків і гаубиць.

Крім того, додають у прес-центрі, бійці батальйону "Азов" продовжують наступ.

Триває зачистка населених пунктів Іллірія, Маломиколаївка і Родакове.

"Основні зусилля зосереджені на виконанні завдання з ізоляції кризового району Городище, уздовж державного кордону, Ізварине, Краснодон, Красна Поляна, Красний Луч, Міусинськ, Вахрушеве, Петрівське, Зимогір'я, Слов'яносербськ, вздовж річки Сіверський Донець, Кремінна, Красноріченське, недопущенні виходу з нього диверсійних розвідувальних груп, з поступовим звуженням кола ізоляції", - повідомляє прес-центр АТО.

Силовики додають, що терористи продовжують обстрілювати українські позиції неподалік від населених пунктів Вергунський Роз'їзд, Станично-Луганське, Макарове і Березове. Крім того, відбулися мінометні обстріли у районі кургану Гостра Могила і Вергунського Роз'їзду.

Також протягом дня триває запеклий бій за контроль над населеним пунктом Новосвітлівка. Наших десантників і піхотинців обстрілюють з БМ-21 "Град" з боку Луганська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram