ГоловнаСуспільствоПодії

Комбат "Донбасу" просить Гелетея негайно надіслати підкріплення

Семенченко закликав міністра діяти

Комбат "Донбасу" просить Гелетея негайно надіслати підкріплення
Фото: Макс Левин

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко звернувся до міністра оборони Валерія Гелетея і командування АТО з проханням надати підмогу батальйону.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Зараз негайно необхідно зупинити відхід того, що до цього прикривало нам тил, тобто ввірених вашому відомству частин з району Кутейникове-Старобешеве, повернути артилерію і завдати масованого удару по цьому району з обов'язковим використанням бронетехніки", - написав Семенченко.

Комбат "Донбасу" зазначив, що неодноразово попереджав про "ситуацію, яка складається у секторі Б", а також про прорив танків із сектору Д і з боку російського кордону, проте підкріплення так і не отримав.

"У разі, якщо це не буде зроблено і ситуація посилюватиметься й надалі, залишу за собою право трактувати бездіяльність керівництва ЗСУ у найбільш негативному варіанті. Якщо треба - самі стаєте з пістолетом на дорозі і тримаєте ситуацію. Дійте врешті-решт!" - додав він.

Семенченко додав, що не може повідомити про ситуацію докладніше, оскільки його повідомлення можуть прочитати всі.

Як повідомлялося, 25 серпня прес-центр АТО підтвердив прорив російської колони бронетехніки на територію України.

Українські військові знищили два російські танки, які прямували у бік Маріуполя, а також захопили у полон кількох російських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram