ГоловнаСуспільствоПодії

На залізниці під Харковом стався вибух: обійшлося без жертв

Міліція розслідує подію як теракт

На залізниці під Харковом стався вибух: обійшлося без жертв
Фото: mvs.gov.ua

Сьогодні вранці на залізниці на перегоні Зміїв-Занки в Харківській області стався вибух. Міліція розслідує подію за статтею "теракт".

Про це повідомила прес-служба УМВС на Південній залізниці.

"Дані про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 258 КК України (терористичний акт)", - йдеться в повідомленні.

В інформації зазначається, що повідомлення про пошкодження колії надійшло в чергову частину лінійного відділу міліції на ст. Основа о 4:25 ранку в суботу.

Пошкодження виявив машиніст електропоїзда. Співробітники транспортної міліції, які оглянули місце події разом із вибухотехнічною службою, попередньо встановили, що пошкодження сталося внаслідок вибуху.

Ніхто не постраждав. Близько 100 пасажирів вийшли з поїзда - їм довелося добиратися до місця призначення іншими видами транспорту. Рух поїздів здійснюється по парній колії. Проводяться роботи з відновлення колії.

Як повідомляли раніше в РНБО, бойовики пошкодили всього 187 залізничних об'єктів. На відновлення всіх пошкоджених об'єктів потрібно не менш ніж 400 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram