ГоловнаСуспільствоПодії

Донецьк вночі зазнав артобстрілів

Водопостачання в місті нормалізовано

Донецьк вночі зазнав артобстрілів
Фото: EPA/UPG

Ніч з 21 на 22 серпня в Донецьку минула напружено, починаючи з вечора четверга артобстрілів зазнали Петровський, Київський та Ленінський райони міста.

"У результаті влучення снарядів пошкоджено житлові будинки №13 на вул. Ринковій, 58, на вул. Алеуцькій та споруди в будинках №13 на вулиці Ринковій і №7 по Республіканській. У Ленінському районі постраждав хутір Широкий - вулиці Паші Ангеліної та Приморська. Станом на 10.00 ситуація в місті залишається напруженою", - повідомляється на сайті міськради.

Станом на ранок в Донецьку знеструмлено 350 трансформаторних підстанцій, без електропостачання залишаються частково Київський, Ворошилівський і Петровський райони, а також 50 багатоповерхових і 700 приватних будинків у Куйбишевському районі, 168 багатоповерхових будинків та 1350 будинків приватного сектору в Кіровському районі.

Без газопостачання залишаються 1883 абоненти та 23 промислові підприємства. Водопостачання в Донецьку нормалізовано, всі водопровідні вузли працюють в штатному режимі. Однак подача води городянам з нормативним тиском здійснюється з 19 до 22.00, в інший час можливі перебої.

Громадський транспорт на автомагістралях міста працює згідно з графіками "вихідного дня".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram