ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики взяли в полон трьох офіцерів ЗСУ, що прийшли на переговори

Українські військові хотіли звільнити полонених волонтерів

Бойовики взяли в полон трьох офіцерів ЗСУ, що прийшли на переговори
Фото: ЕРА/UPG

Бойовики взяли в полон трьох офіцерів Збройних сил Україна, яких запросили до себе на переговори.

Про повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогоднішній день відзначився дуже підступним кроком терористів. Вони взяли в полон людей, яких запросили до себе з метою переговорів. Три офіцери Збройних Сил України без зброї і з білим прапором прийшли на місце попередньої домовленості", - йдеться в повідомленні.

"Метою зустрічі було звільнення полонених українських волонтерів. Цинізм терористів став уже звичною справою, а обстріли будинків або мінометні розрахунки навіть на майданчиках дитячих садків також нікого не дивують. І парламентарів з білим прапором поважав навіть Гітлер, злочини якого досі є кривавими в історії людства", - зазначили в прес-центрі АТО.

Також повідомляється, що бойовики "мінують дороги, водогони, заводи і фабрики".

"Місто Луганськ сьогодні знаходиться на порозі не тільки гуманітарної, а й екологічної катастрофи, яка створюється терористами штучно", - підкреслили в АТО.

Нагадаємо, 16 серпня викраденого бойовиками главу Луганського об'єднання "Просвіта" Володимира Семистягу звільнили. У той самий день група спецназу Управління державної охорони України звільнила з полону офіцера УДО, якого ще в липні захопили бойовики в зоні АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram