ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" відновила 7 мостів та шляхопроводів на сході України

Через бойові дії немає можливості ремонтувати певні об'єкти

"Укрзалізниця" відновила 7 мостів та шляхопроводів на сході України
Фото: academic.ru

Українські залізничники станом на 15 серпня відновили за тимчасовою схемою 7 із 17 пошкоджених інженерних споруд Донецької, Придніпровської та Південної залізниць. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

На Донецькій залізниці відновлено рух за тимчасовою схемою: по залізничному мосту через річку Сіверський Донець на 442 км перегону Ямпіль-Сіверськ; по одноколійному залізничному мосту через річку Євсуг на 958 км ділянки Кондрашевська Нова - Старобільськ (ст. Городній); двоколійний залізничний міст на 1036 км Слов'янськ - Шпичкине, крім того, відремонтовано пішохідний міст на станції Красний Лиман.

На Придніпровській залізниці відновлено залізничний шляхопровід 252 км Кривий Ріг-Волноваха.

На Південній залізниці - залізничний міст 18 км Безлюдівка - Мохнач, залізничний міст 37 км Харків-Куп'янськ.

"Через бойові дії шляховики не мають можливості проводити ремонтні роботи певних об'єктів. Як тільки буде вільний доступ до зруйнованих інженерних споруд - почнуться активні проектувальні та ремонтні роботи", - зазначає "Укрзалізниця".

Нагадаємо, як повідомлялося, Державна адміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця" станом на 18 липня відновила 47 з 54 об'єктів на залізницях, пошкоджених під час антитерористичної операції на сході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram