ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку снаряд влучив у колонію, загинув ув'язнений

Спалахнув бунт, 106 осіб утекли

У Донецьку снаряд влучив у колонію, загинув ув'язнений
Колония №124 в Донецке
Фото: ostro.org

Пізно ввечері 10 серпня внаслідок артобстрілу снаряд влучив у житлову зону виправної колонії суворого режиму №124 в Кіровському районі Донецька.

Загинув один ув'язнений, трьох поранило, ще 15 отримали легкі поранення, повідомлено на сайті Донецької міськради.

"Крім того, снарядами пошкоджено штаб, підстанцію і промзону. У колонії спалахнув бунт і 106 осіб покинули місце ув'язнення. Станом на ранок частина з них повернулася до виправної установи. Точні цифри зрозуміємо ближче до вечора сьогодні", - сказано в повідомленні.

Крім того, повідомляють, що ніч проти 11 серпня в Донецьку минула неспокійно. Звуки залпів з важкого озброєння чуло все місто. Унаслідок влучення снарядів пошкоджено приватні житлові будинки №21 і 73/1 на вул. Буслаєва в Київському районі; житловий будинок на вул. Празькій, 23 в Куйбишевському районі; магазин "Амстор" на вул. Добровольського, 4; гараж і автомобіль, розташовані за адресою вул. Південнодонецька, 4 в Кіровському районі; 6 гаражів і два автомобілі в кооперативі "Топаз-2" в Куйбишевському районі.

Ранок 11 серпня в місті розпочався з артобстрілів, імовірно, їх вели з боку аеропорту та Ясинуватої, а також мікрорайону Широкий. Станом на 9:30 ситуація в місті залишається напруженою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram