ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку чути залпи з боку аеропорту

У районі селища шахти Абакумова тривають бойові дії

У Донецьку чути залпи з боку аеропорту
Фото: Макс Левин

У Донецьку ситуація залишається напруженою, чути залпи з боку аеропорту, в районі селища шахти Абакумова тривають бойові дії.

Про це повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

"Обстановка в місті залишається напруженою, чути залпи з боку аеропорту, в районі селища шахти Абакумова ведуться бойові дії, і жителі довколишніх мікрорайонів Бірюзова та Лідіївка повідомляють про те, що чути автоматні черги і звуки перестрілок з великокаліберної зброї", - наголошується в повідомленні.

У зв'язку із ситуацією рух громадського транспорту на маршруті №41 обмежено, автобуси їдуть тільки до зупинки "Шахта Лідіївка".

У міськраді також повідомили, що сьогодні, 8 серпня, відновлено електропостачання 21 трансформаторної підстанції у селищі шахти "Жовтневий рудник", які було знеструмлено з 21 липня. За аварійною схемою під’єднана до електропостачання частина мікрорайону Текстильник.

У зв'язку з активними бойовими діями в Петровському, Кіровському районах і м. Моспине (Пролетарський район), постійними ушкодженнями ліній електропередач та об'єктів водопостачання аварійні бригади водоканалу не встигають усувати аварії того ж дня.

Напружена ситуація з водопостачанням зберігається у частини жителів у селищах Машзавод, Лідіївка (Кіровський район), Привілля, Шахта 29 (Петровський район).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram