ГоловнаСуспільствоЖиття

Читачі LB.ua за тиждень забезпечили біноклями артдивізію 95-ї бригади та інші частини

Військові отримали бусоль, ліхтарі, сокири та інші речі

Волонтери доставили військовослужбовцям 25-ї і 95-ї бригад, а також прикордонникам у зоні АТО біноклі, ключі та продукти харчування, зібрані читачами LB.ua.

При цьому читачі LB.ua далі передають гуманітарну допомогу солдатам на сході. За даними волонтерів, за минулий тиждень вдалося зібрати:

  • військовим з другого батальйону 30-ї механізованої бригади: генератор, бензопилу, сокиру, цвяхи, міцний целофан, два комплекти ключів;
  • військовим з 95-ї окремої аеромобільної бригади: комплект ключів, бензопилу, телефон, збройове мастило; 
  • військовим з 25-ї повітряно-десантної бригади (артилеристам): прилад нічного бачення, сокиру, бусоль (прилад для управління артилерійським вогнем);
  • військовим з Луганська передали сокиру, ліхтарики, ключі, рукавиці.

Німецька діаспора передала 56 аптечок для військовослужбовців у зоні АТО.

Також волонтери зібрали продукти харчування для військовослужбовців 25-ї, 95-ї бригад і прикордонників.

Волонтери дякують німецькій діаспорі, яка допомагає, закуповуючи ліки в Німеччині, і передає їх в Україну для військовослужбовців.

"Дуже зворушило, коли маленький хлопчик приніс шкарпетки, які купив на свої кишенькові гроші", - розповіли волонтери.

Військовим постійно потрібні: біноклі, батарейки, акумулятори, консерви, чай і кава, шкарпетки, нижня білизна, вологі серветки. Крім того, на склад, де збирають припаси, потрібні стелажі. Склад для прийому речей і продуктів відкрито за адресою: м. Київ, вул. Кіото, 11а, від 10 до 17 год (прямо коридором, останні двері праворуч). Контактний телефон - 063 571 99 61, Тамара.

Кошти для закупівлі тактичного екіпірування (камуфляж, розвантажувальні жилети, ліхтарі) можна переказувати на картку ПриватБанку - 5168 7420 1009 2421, Тука Георгій.

Щоб передати речі та продукти з іншого міста, пишіть на фейсбук https://www.facebook.com/sasko.laps або на електронну пошту [email protected].

Список предметів, яких потребують військові у зоні АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram