ГоловнаСуспільствоЖиття

У Горлівці вночі загинув 1 мирний житель

Ще 16 горлівчан постраждали від артобстрілів

У м. Горлівка Донецької області вночі 17 осіб постраждало внаслідок бойових дій, одна з них померла. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Горлівську міськраду.

Протягом ночі з 2 на 3 серпня від артобстрілу в місті постраждали селища Штерівка, Солідарність, Жовтневий, шахта Кочегарка. Пошкоджено 10 житлових будівель.

Водночас, за добу енергетики відновили роботу 10 трансформаторних підстанцій. Електроенергію отримали селище Перемоги, психоневрологічна лікарня та Микитівський хлібозавод.

За даними агентства, знеструмленими залишаються водопровідний вузол, частина Микитівського району, селище Широка Балка. Вода не надходить у частину Микитівського району. Енергетики продовжують роботи в центральній частині міста та в селищі Солідарність.

"Ситуація на споживчому ринку контрольована. Працюють великі мережеві супермаркети: в мережу супермаркетів "Амстор" сьогодні завезли овочі і ковбасні вироби. Завтра очікується завезення ковбасних виробів в мережу супермаркетів "Фуршет". Загалом торгові мережі забезпечені товарами першої необхідності", - йдеться в повідомленні.Нормалізується внутрішньоміське транспортне сполучення: сьогодні на маршрути вийшли автобуси №№1, 2, 3, 17, 24, 28, 37, 101.

Нагадаємо, з початку бойових дій у регіоні в Горлівці загинуло понад 30 мирних жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram