ГоловнаСуспільствоЖиття

Київ взимку планує знизити температуру в батареях на 1-2 градуси

Україні необхідно позбутися газової залежності від Росії

Київ взимку планує знизити температуру в батареях на 1-2 градуси
Фото: cit.ua

Київська міська державна адміністрація має намір знизити температуру при опаленні житлових приміщень на 1-2 градуси через необхідність економії газу в зимовий період.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час відвідування ЖЕКу №205 у Дарницькому районі, повідомила прес-служба Київміськадміністрації.

"Нам необхідно позбутися газової залежності від Росії, і ми розуміємо, що цей період буде непростим. Для того, щоб акумулювати газ для опалення житла в столиці взимку, було призупинено постачання гарячої води до будинків. Взимку нам доведеться знизити температуру при опаленні на 1-2 градуси. Ми повинні доводити інформацію до населення про важливість впровадження енергозберігаючих технологій", - повідомив Кличко.

Мер також доручив перевірити комунікації та електричні мережі, щоб підготуватися до підвищення споживання електроенергії під час опалювального сезону.

Нагадаємо, компанія "Київенерго" прогнозує зниження температури гарячої води для населення у зв'язку з обмеженням постачання газу на теплові джерела компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram