ГоловнаСуспільствоПодії

Площу пошукових робіт у зоні падіння "Боїнга" розширено до 50 кв. км, - ДержНС

До проведення пошуково-рятувальних робіт у зоні катастрофи літака залучено 800 осіб

Площу пошукових робіт у зоні падіння "Боїнга" розширено до 50 кв. км, - ДержНС
Фото: ЕРА/UPG

На місці авіакатастрофи літака авіакомпанії Malaysia Airlines тривають пошукові роботи.

Про це повідомила прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій.

Згідно з інформацією, площу пошуково-рятувальних робіт розширили до 50 квадратних кілометрів.

"На сьогодні територію пошуку розширено до 50 кв. км, включно з населеними пунктами та раніше недоступними ділянками території. У тому числі здійснюється повторний огляд місцевості загальною площею 32 кв. км, яку оглянули в попередні дні", - повідомляють у ДСНС.

До пошукових робіт залучено 553 шахтарів із 10 копалень найближчих до місця авіакатастрофи міст Шахтарська, Тореза, Сніжного.

Решта особового складу ДСНС України, залучена до пошуків, виконує найскладніші завдання, зокрема: пошукові роботи в населених пунктах Розсипне, Петропавлівка і Грабове, обстеження водойм та інших важкодоступних ділянок місцевості", - повідомляють рятувальники. Таким чином, до проведення пошуково-рятувальних робіт у зоні катастрофи літака залучено 800 осіб.

Нагадаємо, Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, збили 17 липня на території України в районі населеного пункту Грабове Донецької області. У результаті авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, які перебували на борту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram