ГоловнаСуспільствоПодії

Європол та Інтерпол допоможуть розпізнати жертв катастрофи "Боїнга"

Фахівці прибудуть в Україну найближчим часом

Європол та Інтерпол допоможуть розпізнати жертв катастрофи "Боїнга"

Щонайменше один експерт Європолу приєднається до команди Інтерполу для сприяння у встановленні осіб жертв аварії малайзійського лайнера на сході України, повідомляється в суботу, 19 липня, на офіційному сайті Європолу, повідомляє "Радіо Свобода".

Фахівці прибудуть в Україну найближчим часом, наголошується на сайті.

"Європол активно допомагатиме команді Інтерполу. Ми зробимо все, що в наших силах, щоб допомогти в роботі, яку необхідно виконати після цього жахливого інциденту. Члени сімей і друзі жертв рейсу Malaysian Airlines вбиті горем, у них є питання, на які поки немає відповіді", - наводяться на сайті слова керівника Європолу Роба Уейнрайта.

Раніше влада Донецька повідомила, що тіла 37 осіб бойовики привезли в донецький морг. Одночасно з цим бойовики пригнали до місця катастрофи важку техніку і мали намір вивезти залишки авіалайнера в невідомому напрямку. Як заявляє українська влада, сепаратисти хочуть знищити докази своєї причетності до катастрофи.

Нагадаємо, 17 липня над Донецькою областю було збито малайзійський лайнер, що виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. На борту літака знаходилися 298 осіб, зокрема, 15 членів екіпажу. СБУ опублікувала записи розмов бойовиків, з яких випливає, що саме вони збили літак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram