ГоловнаСуспільствоПодії

ДСНС знайшла на місці аварії Boeing два "чорні ящики"

У Тарути кажуть, що російських журналістів на місце аварії пустили раніше, ніж рятувальників

ДСНС знайшла на місці аварії Boeing два "чорні ящики"
Фото: EPA/UPG

Держслужба України із надзвичайних ситуацій знайшла 2 бортові самописці на місці аварії малайзійського лайнера.

"Два чорні ящики виявлено силами ДСНС", - заявив Батозський, інформує РБК-Україна.

Батозському невідомо, де знаходяться знайдені бортові самописці. Він також зазначив, що наразі невідомо, чи знайдено всі бортові самописці.

Разом з цим Батозський заявив, що терористи не пускали до місця події українських рятувальників приблизно півтори години, а російських журналістів пустили відразу.

Нагадаємо, Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, збили вчора на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. Внаслідок авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, які перебували на борту. Серед пасажирів: 154 громадянина Нідерландів, 43 - Малайзії (у тому числі 15 членів екіпажу і 2 дітей), 27 - Австралії, 12 - Індонезії (у тому числі 1 дитина), 9 - Великобританії, 4 - Німеччини, 4 - Бельгії, 3 - Філіппін, 1 - Канади.

За попередньою інформацією, лайнер збили донецькі бойовики, які, ймовірно, переплутали його з українським транспортником. Українські силовики заявляють, що літак збили із зенітно-ракетної установки "Бук-5М" російського походження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram