ГоловнаСуспільствоПодії

У Ростовській області заявили про доставку двох українських прикордонників у місцеву лікарню

Одного прикордонника нібито поранено в живіт, інший отримав численні опіки

Двох українських прикордонників госпіталізовано в Куйбишевську районну лікарню Ростовської області.

Про це повідомляє 16 липня РИА Новости з посиланням на представника прикордонного управління ФСБ Росії у Ростовській області Василя Малаєва.

За його інформацією, о 13.00 за київським часом на російський пункт пропуску Куйбишеве надійшла інформація про важке поранення двох українських прикордонників.

Російські прикордонники викликали для колег швидку медичну допомогу. Лікарі, що прибули на КПП, оглянули поранених і повідомили про необхідність госпіталізації.

"Наразі поранені українці перебувають в куйбишевській районної лікарні", - сказав Малаєв. Він додав, що українські колеги подякували ростовському прикордонному управлінню за оперативність та надану першу медичну допомогу.

Пізніше Малаєв уточнив, що одного українського прикордонника поранено в живіт, інший отримав численні опіки і, ймовірно, у нього осколкове поранення, обох зараз оперують.

У РНБО наразі інформації про цих прикордонників немає, заявив спікер РНБО Андрій Лисенко. "Такої інформації не було, принаймні офіційно", - цитує силовика РБК-Україна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram