ГоловнаСуспільствоПодії

Сніжне обстріляла авіація, Тимчук підозрює російську (оновлено)

Внаслідок авіаудару постраждали два житлові будинки та будівля податкової

Два житлові будинки та будівля податкової постраждали внаслідок авіаудару, нанесеного вранці в місті Сніжне Донецької області.

Про це повідомляють місцеві жителі в соцмережах, інформує 15 липня "ОстроВ".

Цю інформацію підтверджує і керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"За оперативними даними групи "Інформаційний опір", сьогодні вранці по н.п.Сніжне (Донецька обл.) нанесли авіаудар. Зруйновано цивільні об'єкти. Є жертви серед мирного населення", - написав Тимчук на своїй сторінці в "Фейсбуці".

За його інформацією "відучора (після того, як терористи збили Ан-26 сил АТО), авіація українських силовиків вильотів не здійснювала".

"Відповідно, цей авіаудар не могло бути завдано авіацією українських збройних формувань. Також, за нашими даними, терористи не мають у своєму розпорядженні авіатехніки, здатної виконувати бойові завдання. Хоча раніше лідери бойовиків і російські ЗМІ стверджували, що у терористичної організації "ДНР" нібито є бойові літаки. Таким чином, авіаудар по м.Сніжне могла нанести тільки російська авіація", - вважає експерт.

ОНОВЛЕННЯ. Прес-служба Донецької ОДАв свою чергу повідомляє, що у вівторок вранці в Сніжному обвалився житловий будинок, зруйновані 12 квартир. Внаслідок обвалення загинули четверо людей, ще четверо отримали поранення різної тяжкості.

Причину обвалення не вказують.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram