ГоловнаСуспільствоПодії

Терористи взяли в полон пілота збитого Ан-26, - очевидці (Оновлено)

Льотчика нібито везуть у штаб терористів в Суходольську

Терористи взяли в полон пілота збитого Ан-26, - очевидці (Оновлено)
Фото: Макс Левин

Бойовики взяли в полон пілота військового літака Ан-26, збитого сьогодні в Краснодонському районі Луганської області.

Про це заявив голова громадської організації "Громадянська ініціатива "Права справа" Дмитро Снєгирьов, інформує УНІАН.

Він запевнив, що цю інформацію йому передають безпосередньо з місць події члени його громадської організації та місцеві жителі, які є очевидцями того, що відбувається.

За його словами, "льотчика цього збитого літака взяли в полон і зараз бойовики везуть його у м. Суходільськ, де розташований штаб терористів". Снєгирьов також додав, місцеві жителі не помітили, щоб на місце збитого літака виходили пошукові групи сил АТО.

ОНОВЛЕНО. У Раді національної безпеки і оборони заявили, що сформовано бронегрупу для доставки 7 членів екіпажу і 1 супроводжувача зі збитого Ан-26.

"Вони живі, вони виходили на зв'язок і зв'язок з ними підтримується. Вже організовано бронегрупу для їх доставки. Всього в екіпажі було 7 осіб і 1 супроводжувач", - заявив сьогодні на брифінгу спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, повідомляє РБК-Україна.

Нагадаємо, сьогодні о 12.30 у Краснодоском районі, біля шахти "Східна", збито військово-транспортний літак Збройних сил України Ан-26. Пілот зміг катапультуватися. У Міноборони допускають, що літак збили з території РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram