ГоловнаСуспільствоПодії

Унаслідок обстрілу селища шахти в Донецьку загинули 12 осіб - міськрада (оновлено)

Обстановка в місті залишається напруженою

Унаслідок обстрілу селища шахти в Донецьку загинули 12 осіб - міськрада (оновлено)
Фото: 62.ua

12 липня у Донецьку під обстріл потрапив приватний сектор селища шахти "Трудовська", внаслідок якого загинули 9 осіб. Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради.

Спочатку міськрада заявила про 12 загиблих, однак увечері в неділю ця кількість зменшилася. "Загинуло 9 осіб, а не 12, як повідомлялося раніше. Ще 6 людей отримали поранення різного ступеня важкості", - сказано в повідомленні.

"За розпорядженням міського голови Олександра Лук'янченка, всі витрати, пов'язані з похоронами, візьме на себе КП "Ритуальна служба м. Донецька", - йдеться в повідомленні.

Обстановка в місті Донецьку залишається напруженою. За інформацією місцевих жителів, у районі Боссе періодично чути постріли й автоматні черги. Вдень містом пройшли колони бронетехніки. Також мешканці мікрорайону Азотний періодично повідомляють про звуки вибухів і одиночних пострілах зі боку автодрому.

Одночасно в міськраді уточнюють, що системи життєзабезпечення Донецька працюють у штатному режимі. Громадський транспорт вийшов на автомагістралі згідно з графіком.

"Відновлено рух громадського транспорту по маршруту №42, який пов'язує Петровський район із центром міста, працюють і автобуси великої місткості, і маршрутні таксі", - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, в результаті бойових дій у Петровському районі міста Донецька в суботу загинули шість осіб. Поранення різного ступеня тяжкості отримали вісім осіб, зокрема один підліток.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram