ГоловнаСуспільствоПодії

У районі прикордонпункту "Довжанський" підірвалися 4 військовослужбовців

Авіація сил АТО продовжує прицільний обстріл позицій бойовиків на Донбасі

У районі прикордонпункту "Довжанський" підірвалися 4 військовослужбовців
"Должанский"
Фото: dpsu.gov.ua

У районі прикордонного пункту пропуску "Довжанський" на фугасі підірвалася бойова машина піхоти БМП-2 сил АТО, загинули четверо військовослужбовців.

Про це 10 липня повідомляє керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук в "Фейсбуці".

Він також написав про обстріл бойовиками Донецького аеропорту.

"Терористами здійснено черговий обстріл Донецького аеропорту, контрольованого силами АТО. Обстріл проведено з мінометів і зенітних установок Зу-23-2, встановлених на вантажівках. Втрат з боку військовослужбовців немає. Було відкрито вогонь у відповідь".

Водночас, як повідомив у своєму "Фейсбуці" спікер АТО Владислав Селезньов, "в рамках активної фази антитерористичної операції авіація сил АТО виконує поставлені завдання, завдає прицільних ударів по базах бойовиків, скупченню техніки і живої сили бойовиків".

"Щоб уникнути жертв серед мирного населення, проводиться всебічний аналіз ризиків, які можуть виникнути після виконання певних завдань", - зазначив він.

За його словами, завдяки чітко злагодженій роботі всіх взаємопов'язаних служб авіація АТО виконала низку успішних завдань і завдала точних авіаударів по місцях скупчення бойовиків в лісопосадці, що межує з територією луганського аеродрому; по вогневих точках бойовиків, розташованих на схилах териконів в районі н.п. Ровеньки; по укріп.району бойовиків в районі висоти Савур Могила; по скупченню бойовиків в районі н.п. Ізварине, де в результаті авіаудару було знищено понад 50 бойовиків.

Також у районі Карлівки були нанесені прицільні авіаудари по блокпосту, скупченню техніки і живої сили бойовиків, додав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram