ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики обстріляли опорний пункт сил АТО на сході, загинуло 2 осіб

Сепаратисти ігнорують мирний план врегулювання ситуації на сході України

Бойовики обстріляли опорний пункт сил АТО на сході, загинуло 2 осіб
архив
Фото: 62.ua

В результаті нападу бойовиків на сили АТО на сході України загинули двоє українських військовослужбовців, ще троє поранені.

Про це написав керівник інформаційного відділу АТО підполковник Владислав Селезньов на своїй сторінці в "Фейсбуці".

За його словами, ситуація на сході України залишається напруженою.

"Протягом дня бойовики, ігноруючи мирний План врегулювання ситуації на сході України, обстріляли блокпости навколо Слов'янська із застосуванням стрілецької зброї, автоматичних гранатометів АГС-17 і мінометів. Втрат серед наших військовослужбовців немає", - повідомив Селезньов.

Водночас, пише він, напад бойовиків на опорний пункт сил АТО на сході України, який забезпечує охорону та оборону державного кордону на певній ділянці з метою недопущення прориву на території України бандформувань, приніс втрати.

"Внаслідок мінометного обстрілу і пусків з ПТУР була пошкоджена бойова машина піхоти, отримали смертельні поранення двоє українських військовослужбовців, ще троє поранені. Зараз військовослужбовці перебувають у медичному закладі, їм надали відповідну допомогу", - написав Селезньов.

Нагадаємо, раніше у вівторок повідомлялося, що терористи збили військовий вертоліт поблизу Слов'янська, загинуло 9 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram