ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві таксі через перевищення швидкості опинилося на даху мікроавтобуса

Через аварію госпіталізовані двоє пасажирів легковика

У середу ввечері у Києві, на вулиці Промисловій у мікрорайоні Бортничі, автомобіль таксі Mitsubishi Lancer протаранив стіну, а потім і дах приватного будинку і приземлився на мікроавтобус. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці події - Mitsubishi на величезній швидкості рухався в напрямку вулиці Леніна. У якийсь момент водій не впорався з керуванням, автомобіль вилетів на узбіччя, перекинувся, підлетів у повітря і врізався в стіну будинку на висоті приблизно двох метрів.

Mitsubishi відлетів від стіни й приземлився на дах мікроавтобуса Mercedes, який стояв біля будинку. Коли очевидці підійшли ближче - на траві, приблизно в десяти метрах від машини, лежав чоловік. У розбитій машині знаходилася жінка-пасажир.

Лікарі "швидкої допомоги", котрі прибули на місце події, негайно госпіталізували обох потерпілих. Під час "кульбіту" автомобіль пошкодив газову магістраль, що проходила біля стіни будинку. Для ліквідації наслідків на місце негайно прибула аварійна бригада "Київгазу".

Причину польоту Mitsubishi належить з'ясувати слідчій групі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram