ГоловнаСуспільствоПодії

Вибух будинку в Миколаєві кваліфікували як порушення пожежної безпеки

Міліція встановлює особу чоловіка, який мешкав у квартирі, де стався вибух

Вибух будинку в Миколаєві кваліфікували як порушення пожежної безпеки
Фото: ГСЧС

За фактом вибуху житлового будинку в Миколаєві розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Управління зв'язків із громадськістю МВС України.

Слідче відділення Ленінського РВ ММУ МВС розпочало кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

У МВС зазначили, що встановлюється особа чоловіка, який ушпиталено до лікарні з опіками. За словами мешканців будинку, саме він мешкав у квартирі, де стався вибух. З місця події він намагався сховатися, але його затримали сусіди.

Район можливої небезпеки оточено, співробітники батальйону патрульної служби та спеціальної роти міліції здійснюють охорону громадського порядку, інспектори ДАІ забезпечують безпеку дорожнього руху. Будинок знеструмлено й відключено від газу. У дворі будинку організовано роботу оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної події, опитуються свідки, формуються списки осіб, які б могли перебувати в той час у квартирах вказаного будинку, надається допомога громадянам у разі необхідності вирішення будь-яких питань.

Як встановили правоохоронні органи, з чотирьох мешканців квартири, де стався вибух, двоє дорослих і дитина 2013 року перебувають зараз у сусідньому регіоні. Місце перебування власниці житла - 50-річної жінки - зараз встановлюється. Рятувальники розчищають завали, ведеться пошук осіб, які можуть бути між панелями.

Нагадаємо, сьогодні близько 5.00 стався вибух у 5-поверховому житловому будинку на вул. Молодогвардійській в Ленінському районі Миколаєва, яким пошкоджено дві квартири, розташовані на верхніх поверхах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram