ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики вимагають від прикордонників піти з пункту пропуску "Ізварине", - ІС

Увечері, можливо, буде бій на сході Луганської області

Бойовики вимагають від прикордонників піти з пункту пропуску "Ізварине", - ІС
Фото: ukr-customs.com

Бойовики висунули ультиматум прикордонникам пункту пропуску "Ізварине" на сході Луганської області, погрожуючи вбити їх усіх, якщо до вечора вони не покинуть пункт.

Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний спротив" (ІС) Дмитро Тимчук.

"Українським прикордонникам, які несуть службу у пункті пропуску "Ізварине", терористи висунули ультиматум з вимогою покинути пункт пропуску до 21:00 сьогодні. У разі невиконання ультиматуму терористи обіцяють блокувати пункт пропуску і знищити особовий склад", - написав Тимчук.

Місяць тому на "Ізварине" напали близько 40 озброєних бойовиків. Тоді прикордонники чинили їм збройний опір.

Тимчук також заявляє, що в Маріуполі сьогодні обстріляли управління Донецького прикордонного загону з підствольних гранатометів. В результаті обстрілу троє прикордонників отримали легкі поранення.

Нагадаємо, 5 червня озброєні терористи напали на прикордонпукнт "Маринівка" в Донецькій області. Одна озброєна група напала з боку російського пункту пропуску "Куйбишеве", друга - з території України.

Після цього Кабінет Міністрів України вирішив припинити рух через деякі пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією, в тому числі сім пунктів на території Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram