ГоловнаСуспільствоПодії

У Харцизьку терористи захопили військкомат

Бойовики облаштували там штаб. Місцева міліція нічого не робить

У Харцизьку терористи захопили військкомат
Фото: uainfo.org

У Харцизьку Донецької області озброєні автоматами бойовики захопили місцевий військкомат.

Як повідомили жителі Харцизька, "понад десять озброєних бойовиків вчора, 29 травня, захопили без жодної стрілянини й опору місцевий військкомат, розташований в одному з мікрорайонів міста", пише УНІАН.

"Тепер там у бойовиків, мабуть штаб", - сказали мешканці прилеглих будинків.

За їхніми словами, раніше, на початку тижня, бойовики оселилися в будівлі колишнього дитячого садка "Оленка", який також розташований в одному з житлових масивів Харцизька.

"У садок приїхали один легковий автомобіль і 6 мікроавтобусів "Газель" з озброєними військовими у спецформі. Це такі міцні хлопці, з рюкзаками за плечима, деякі з автоматами. Вони щось заносили в мішках, також заносили баки з водою", - розповіли жителі.

За спостереженням городян, бойовики періодично виїжджають із дитячого садка, але потім повертаються, там само ночують.

Люди зверталися до міліції, в місцеве відділення СБУ. За словами мешканців, правоохоронці запевнили їх, що всю інформацію про прибулих у Харцизьк невідомих бойовиків "передали в Київ вищому керівництву, де повинні розібратися".

"У міліції місцевій нам кажуть, що головне - "аби не було крові", більше жодної реакції з боку наших правоохоронців ми не бачимо", - повідомили співрозмовники.

Жителі стурбовані тим, що невідомі озброєні люди розмістилися в житлових кварталах, і стурбовані тим, що бойовиків може виявитися тут більше, якщо не вжити заходів зараз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram