ГоловнаСуспільствоЖиття

До батальйону Донбас повернулися двоє бійців, яких вважали загиблими

Пораненим у бою з терористами загрожує небезпека, - Семенченко

Двоє мешканців Донецької області - добровольці батальйону Донбас, яких раніше вважали загиблими, повернулися до батальйону. Про це повідомив командир добровольчого формування Семен Семенченко на своїй сторінці у facebook.

Він також написав, що прихильники Правого сектору, які служать в "Донбасі", відбивали вчора напад терористів поряд із бійцями з інших організацій.

"У нас є люди з різних областей України, різних національностей, віросповідань і політичних поглядів. Є безпартійні, прихильники БЮТ, Солідарності, Удару, є люди "на гражданці" прихильники партії "Правий сектор". У вчорашньому бою вони теж брали участь, хоробро билися, намагалися відбити оточених товаришів, одного з них поранили", - повідомив Семенченко телефоном волонтерів, які ведуть його сторінку в соцмережі.

"Але для боротьби з бронетехнікою і спеціально навченими снайперами потрібні саме регулярні військові частини, жодна з них на допомогу до нас не прийшла", - підкреслив комбат.

Він зазначив, що пораненим в бою з терористами ополченцям загрожує небезпека. Поранених, за повідомленням Семенченка, до 20 осіб.

Загиблих бійців батальйону, за словами Семенченка, "поховають, як воїнів, з військовими почестями, їх сім'ям нададуть усю необхідну матеріальну підтримку". Він також просив усіх небайдужих допомогти сім'ям загиблих чоловіків.

Як повідомлялось, сепаратисти 23 травня з засідки напали на батальйон Донбас, працювали снайпери та РПГ. Кілька людей загинули. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram