ГоловнаСуспільствоПодії

Адвокат Веремеєнко просить про термінову допомогу активісту Майдану

У Максима немає можливості заплатити за операцію на руці

Активісту Майдану, кримчанину Максиму, з яким минулих вихідних стався нещасний випадок, потрібна допомога на лікування. Про це написав адвокат Олег Веремеєнко у своєму блозі на livejournal.com.

За словами Веремеєнко, Максим (на фото - в центрі) неодноразово рятував його і його колег від міліцейського та суддівського свавілля, зокрема, активіст не дозволив силовикам провести обшук і вилучення документів в офісі адвоката, разом з друзями ставши живим загородженням на вході. У зимові місяці хлопець був активним учасником протистояння на Майдані. "Завжди підтримує тих, хто слабкий і хто потрапив під каток системи. Йому 25 років. У нього 2 дітей. Він сам з Криму. Під час Революції він засвітився, тому повертатися йому нікуди. Працювати з пошкодженою рукою і заробити собі на хліб сам не може", - написав про Максима Веремеєнко.

За його інформацією, щоб вилікувати хлопця, необхідно протягом найближчих двох днів зібрати понад 3500 грн на операцію - таких грошей у Максима немає.

"Для когось не проблема випити кави на 100 грн. А якщо ми замість кави пожертвуємо Максу на лікування - дуже скоро він одужає", - пропонує адвокат. Він просить тих, у кого є можливість допомогти, зробити це якомога швидше.

Реквізити карти Приватбанку для пожертвувань: карта № 5168755312781723 (Ганна Вадимівна П-ова). Телефон для зв'язку: 063-36-00-911, 050-947-5564 - Олег Веремеєнко.

Адвокат надасть всім, хто відгукнувся, звіт про використання коштів.

активіст Майдану Максим
Фото: avvocato-oleg.livejournal.com
активіст Майдану Максим

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram