ГоловнаСуспільствоЖиття

АТО на Донбасі припиняти не можна, - Наливайченко

Місцеве населення має припинити підтримувати терористів

АТО на Донбасі припиняти не можна, - Наливайченко
Фото: Макс Левин

Антитерористичну операцію проти диверсійних груп, що діють у Донецькій та Луганській областях, призупиняти не можна.

Про це у прямому ефірі "5 каналу" сказав голова СБУ Валентин Наливайченко, передає УНН.

"Антитерористичної операції проти диверсійних груп ні в якому разі припиняти не можна. Особливо враховуючи, що вони витворяють кожен день і кожну ніч", - сказав Наливайченко.

Разом з тим він зазначив, що розуміє людей, які представляють місцеву владу у цих регіонах і хочуть допомогти відновити мирне життя у Слов'янську, Краматорську та самому Донецьку.

"Для того, щоб ліки, продукти і все інше можна було постачати, зокрема, щоб працювали пенсійні фонди, потрібно, щоб був мир і не заважали ні озброєні групи, ні будь-які операції силових або правоохоронних органів. Це розуміння місцевих органів влади і ми поважаємо це розуміння", - зазначив голова СБУ.

Разом з тим Наливайченко зазначив, що місцеве населення має припинити підтримувати терористів або диверсантів, тоді правоохоронні органи зможуть допомогти людям прибрати свої території.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Великоновоселківський район Донецької області звільнили від збройних сепаратистів, місцеве РВВС під контролем народного ополчення та батальйону "Донбас".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram