ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Маріуполя СБУ затримала автомобіль з 10 тис. заповнених бюлетенів

Бланки стосувалися самовизначення Донецької та Луганської областей

Біля Маріуполя СБУ затримала автомобіль з 10 тис. заповнених бюлетенів
Фото: Twitter / Андрей Краснощёков

Сьогодні Служба безпеки України неподалік від Маріуполя вилучила 10 тис. заповнених бюлетенів для "референдуму", який сьогодні проходить у Донецькій області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"11 травня ц.р. у рамках проведення антитерористичної операції співробітники СБ України спільно з військовослужбовцями Збройних сил України на блокпосту поблизу м. Маріуполь затримали двох жителів Донецької області, які перевозили на власному автомобілі 10 тис. бланків бюлетенів незаконного опитування щодо самовизначення Луганської та Донецької областей. У всіх бюлетенях було заздалегідь проставлена відмітка "Так" за підтримку федералізації так званої "Донецької народної республіки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні військовослужбовці Національної гвардії від час спецоперації вилучили 800 заповнених бюлетенів у Донецькій області. 10 травня під Слов'янськом було затримано групу озброєних людей з ящиками, в яких лежали вже використані бюлетені для голосування на "референдумі" 11 травня. Загальна кількість бюлетенів перевищує 100 тис. примірників. На всіх бюлетенях були проставлені відмітки у графі "ТАК" за підтримку незалежності так званої "Донецької народної республіки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram