ГоловнаСуспільствоЖиття

Відомі імена двох загиблих у Слов'янську офіцерів СБУ

Співробітників "Альфи" 5 травня вбили проросійські бойовики

Стали відомі імена двох офіцерів спецпідрозділу "Альфа" СБУ, яких убили 5 травня у Слов'янську. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Заступник командира підрозділу "Альфа" у Сумській області, сумчанин Олександр Аніщенко і співробітник інструкторського відділу "Альфи" Руслан Лужевський з Києва загинули в бою з терористами під час проведення антитерористичної операції.

Фото: www.facebook.com/butusov.yuriy

Бутусов пише про те, що Руслан Лужевський був визнаним майстром кульової стрільби, переможцем багатьох українських і міжнародних змагань. Він неодноразово брав участь у командних змаганнях, зокрема в одній команді зі спортсменами з російської "Альфи" й інших спецпідрозділів.

"І цілком імовірно, вчора Руслан Лужевський потрапив під обстріл когось із тих, з ким колись виступав у парі і стояв поруч на призових місцях", - припускає Бутусов.

Похорон Лужевського відбудеться завтра, 8 травня, о 12:00 у с. Волошинка Баришівського району Київської області. За словами Бутусова, товариші по службі загиблого просили не перетворювати похорон на політичну акцію.

Як повідомляли, під час проведення АТО в Слов'янську вже загинули 8 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram