ГоловнаСуспільствоЖиття

Забезпечувати порядок 1 травня в Києві будуть 1,5 тис. міліціонерів

Вихідні триватимуть до 4 травня

Забезпечувати порядок 1 травня в Києві будуть 1,5 тис. міліціонерів
Фото: Макс Левин

Близько 1,5 тис. міліціонерів забезпечуватимуть порядок під час святкування 1 травня в Києві.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у столиці.

"1 травня кияни та гості столиці відзначатимуть День міжнародної солідарності трудящих. Вихідні триватимуть до 4 травня. У ці дні близько 1,5 тис. правоохоронців нестимуть службу з охорони громадського порядку та забезпечення безпеки громадян у посиленому режимі як у центральній частині Києва, так і у всіх районах міста", - повідомляє відомство.

Співробітники київської міліції закликають громадян поводитися цивілізовано, ставитися одне до одного толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти правоохоронцям у виконанні їхніх функцій з охорони правопорядку.

Як повідомляли, Генеральна прокуратура припускає, що політичні сили можуть вчиняти провокації, щоб загострити ситуацію протягом травневих свят.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій не виключає можливості вторгнення російських військ на територію України і провокацій 1 і 9 травня.

Також нагадаємо, що через доволі складну військово-політичну ситуацію в Україні Держприкордонслужба посилено охоронятиме державний кордон протягом травневих свят.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram