ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві 9 травня відбудеться святкова хода з раритетною технікою

Повноцінний військовий парад у цей день спочатку не планувався

У Києві 9 травня відбудеться святкова хода з раритетною технікою
Фото: Макс Левин

У Києві 9 травня 2014 відбудеться військово-історична хода за участю історичної військової техніки, приурочена Дню Перемоги.

Про це заявили у прес-службі Міністерства оборони України (Міноборони).

"9 травня на території Меморіального комплексу "Національний музей історії Великої Вітчизняної війни" заплановано проведення військово-історичної ходи, у якій візьмуть участь члени київського клубу "Червона зірка", почесна варта, ветерани, курсанти та історична військова техніка", - заявили у прес -службі.

У прес-службі зазначили, що також на території комплексу заплановані і інші святкові заходи, концерти та феєрверки, передає Інтерфакс-Україна.

Окрім того, святкові заходи пройдуть і в інших місцях столиці, зокрема на Співочому полі запланований святковий культурний проект "Велика Перемога у серці назавжди".

У відомстві зазначили, що попередньо святкова програма розпочнеться об 11:30 та триватиме до 21:00.

При цьому у відомстві уточнили, що повноцінний військовий парад в цей день спочатку не планувався.

У плані КМДА зі святкування Дня Перемоги немає даних стосовно заходів на центральній площі столиці - Майдані Незалежності, де традиційно проходили всі основні заходи за участю керівництва країни.

Як відомо, зараз на Майдані Незалежності та вздовж вулиці Хрещатик розташоване наметове містечко, яке було створено ще у листопаді 2013 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram