ГоловнаСуспільствоЖиття

Мешканці Краматорська закликали владу навести лад у місті

Людей турбують активізація криміналу і поява в місті озброєних людей у камуфляжі

Мешканці Краматорська закликали владу навести лад у місті
Фото: Макс Левин

Мешканці Краматорська Донецької області закликають центральні, обласні та місцеві органи влади навести конституційний лад у місті та регіоні.

Про це йдеться в заяві городян, яку вони передали в усі місцеві ЗМІ, а також у прес-служби обласної та місцевих держадміністрацій.

"Громадяни Краматорська стурбовані активізацією криміналу і появою в місті озброєних людей у камуфляжній формі без розпізнавальних знаків. Прикриваючись прапорами і політичними гаслами, ці люди сіють страх і паніку серед городян, перешкоджають роботі органів влади, роботі великих, середніх і малих підприємств", - йдеться в заяві.

Міщани акцентують на своєму занепокоєнні бездіяльністю міліції, оскільки не почуваються захищеними.

Автори заяви закликають "центральні, обласні та місцеві органи влади докласти всіх зусиль для швидкого наведення конституційного ладу в нашому місті й області загалом".

Жителі Краматорська вимагають розбарикадувати будівлю виконкому міськради; прибрати з доріг усі блокпости з озброєними людьми; забезпечити громадський лад у місті.

"Ми рішуче засуджуємо всі прояви агресії та ксенофобії. Неприйнятно боротися за благі цілі насильством. Ми закликаємо всі сторони домагатися своїх політичних цілей виключно мирними, законними засобами", - наголошено в заяві.

Цю заяву підписали мешканці Краматорська, що представляють організації: Клуб підприємців Краматорська, громадська організація Краматорська "Надія", міська асоціація інвалідів Краматорська "Форум", Донецька обласна громадська організація "Рідна країна", Донецька обласна громадська організація ветеранів ПДВ "Союз десантників", жіночий клуб "Пані", міська громадська організація Краматорська "Конгрес споживачів", міська громадська організація Краматорська "Громадянський союз християн Донбасу" і міська громадська організація Краматорська "Товариство соціального захисту "Пам'ять Чорнобиля".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram