ГоловнаСуспільствоПодії

МВС підтверджує загибель трьох людей у перестрілці в Слов'янську (оновлено)

Нападники подалися геть у напрямку Харківської області, забравши із собою поранених і вбитих

МВС підтверджує загибель трьох людей у перестрілці в Слов'янську (оновлено)

МВС повідомляє, що у Слов'янську Донецької області 20 квітня близько 3:00 на блокпосту між двома групами громадян виникла збройна сутичка.

"О 02:20 до зазначеного блокпоста під'їхали невідомі особи на чотирьох автомобілях і відкрили вогонь по людях, які там чергували. У відповідь теж пролунали постріли. Унаслідок стрілянини з боку активістів були смертельно травмовані три людини (два місцеві жителі, 1957 та 1972 р.н., особу третього чоловіка встановлюють) і три людини поранені. Двоє останніх, отримавши в лікувальному закладі медичну допомогу, від госпіталізації відмовилися", - сказано в повідомленні.

"Невідомі на двох автомобілях, близько дванадцяти осіб, поїхали з місця події в напрямку Харківської області. При цьому вони забрали зі собою вбитих і поранених, їхня кількість невідома. Два їхні автомобілі, які залишилися на місці, були знищені активістами в результаті підпалу.

За цим фактом триває перевірка із попередньою правовою кваліфікацією за ст. 115, ч. 1 КК України "Умисне вбивство".

Нагадаємо, як повідомляють російські ЗМІ, у Слов'янську вночі були два інциденти із застосуванням зброї - на блокпосту на в'їзді у Слов'янськ і в центрі міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram